Skip to content Skip to footer
Luni - Vineri 9:00 - 20:00 / Sambata 9:00 - 17:00
Str. Margeanului 25, ap. 1, Sector 5, Bucuresti
0 items - $0.00 0

Despre noi

ELIDA PERFECT STYLE s-a nascut din dorinta de a fi diferiti, de a raspunde prin calitate si profesionalism asteptarilor tuturor doamnelor care pun accentul pe ingrijire, frumusete si sanatate. Am creat un ambient relaxant, intim, cald, modern si elegant, dotat cu toata aparatura necesara pentru a desfasura cele mai placute sedinte de infrumusetare.
Stilistii nostri in materie de tunsoare, coafura, combinarea nuantelor si obtinerea efectului dorit la vopsirea parului sunt tineri, inspirati si creativi si va propun sa fiti indraznete, sa experimentati forme si culori aflate in trend.
Specialistii si artistii nostri pe zona de manichiura, aplicare si intretinere de unghii false va demonstreaza cu cele mai noi tipuri de aplicatii de substante neinvazive cum pot sa construiasca modelul pe care vi-l alegeti pentru orice eveniment special.
Consultantii cosmeticieni va asteapta intr-o atmosfera intima, propunandu-va sedinte de rasfat si relaxare, combinand cele mai avansate tehnici de tratament cu cei mai sofisticati ingredienti activi.
Si pentru ca noi pretuim relatia cu clientii, dorim sa lansam in curand un program de fidelizare ale carui beneficii sunt personalizate in functie de serviciile accesate de fiecare dintre dumneavoastra. Fie ca ne referim la modul in care va puteti programa, la telefon, prin SMS sau online – pe website sau prin chat sau la flexibilitatea data de programul prelungit, modalitatea de plata si tipurile de abonamente, totul este gandit in asa fel incat dumneavoastra sa economisiti timp si sa simtiti diferenta.

Un salon foarte bine dotat cu personal super amabil si profi.Recomand

Mihaela S.

Sunt foarte multumita de voi si trebuie sa stie toata lumea.Personalul este cald si primitor, cafeaua este geniala iar unghiile mele arata mai bine ca niciodata.

Georgiana

Dupa experienta neplacuta pe care am avut-o intr-un alt salon din zona, ma bucur maxim ca am dat de voi.Va multumesc pentru amabilitate si buna treaba pe care o faceti.Va recomand cu drag la toata lumea !

Miruna P.

info

Pentru programari ne puteti contacta telefonic, pe e-mail, pe chat sau puteti folosi sistemul de programari online.

Contact

Str. Margeanului nr. 25, ap. 1, Sector 5, Bucuresti

contact@elidastyle.ro

follow us

Elida Perfect Syle – Toate drepturile rezervate

Call Now Button