Skip to content Skip to footer

Coafor

“Parul este accesoriul cel mai de pret al fiecarei femei.”

In frumusețea unei femei un rol important este jucat de par, o coafura deosebita si un par sănătos te fac mai sigură de sine si mai atrăgătoare. Iti suntem alaturi in orice moment pentru a-ti alege stilul care ti se potriveste. Coafura e primul pas spre un look care întoarce toate privirile. Un par sănătos, plin de viata, e un must-have. Pentru ca merge la orice ținută si iti colorează starea de spirit in nuante de buna dispozitie si incredere.

Aspectul parului este cel mai frecvent remarcat in orice interactiune interumana. Cu siguranta ti s-a intamplat si tie, de nenumarate ori sa fii intrebata, apreciata sau criticata referitor la schimbarile pe care le-ai adus parului tau.

De aceeea consideram, ca trebuie sa acorzi o atentie aparte ingrijirii acestuia.

Este important sa alegi oameni priceputi pentru coafarea, tunsoarea sau vopsitul parului tau.

Daca nu ai inca un stylist preferat, sau stilyst-ul tau te-a dezamagit, suntem aici ca sa te rasfatam si bineinteles…sa ne ocupam de parul tau.

La Elida iti oferim recomandarile si serviciile de coafor de care ai cu adevarat nevoie pentru ca parul tau sa fie sănătos, frumos, tuns modern si coafat. De la tunsori clasice la cele in trend, personalul Elida Perfect Style te ajuta sa iti descoperi stilul potrivit in functie de ocazie si dispozitie.

Salonul nostru Elida Perfect Style va oferă servicii de calitate. Va asteptam in salon pentru a va pune la dispoziție experienta oamenilor nostri in vopsit, tuns, balayage, suvite cat si pentru a creea pentru dumneavoastră diferite coafuri de ocazie, coafuri mireasa, valuri, afro cat si diferite impletituri. Echipa Elida Perfect Style va asteapta cu drag sa impartaseasca cu dvs. dragostea lor pentru frumos si culoare!

info

Pentru programari ne puteti contacta telefonic, pe e-mail, pe chat sau puteti folosi sistemul de programari online.

Contact

Str. Margeanului nr. 25, ap. 1, Sector 5, Bucuresti

contact@elidastyle.ro

follow us

Elida Perfect Syle – Toate drepturile rezervate

Call Now Button