Skip to content Skip to footer

Cosmetica

Oferim o gama larga de tratamente cosmetice, cu produse si tehnologie de ultima generatie. Ingrijire speciala pentru fiecare tip de ten!

 De la epilare, la cosmetică facială, tratamentele create de specialiștii noștri in frumusete sunt concepute pentru a-ti oferi exact ce își dorește pielea ta. Folosind doar produse cosmetice in care avem incredere precum: Gerovital si Loreal iti oferim un tratament skincare creat exclusiv pentru tine.

Cosmetica, dincolo de un serviciu de infrumusetare, prin epilat si pensat, poate fi considerata si o terapie, prin masajele faciale si tratamentele oferite. Cosmetica este un termen ce definește îngrijirea, menținerea și înfrumusețarea corpului. În salonul de înfrumusețare ELIDA STYLE puteți beneficia de tratamente faciale pentru toate tipurile de ten, pensat, vopsit gene și sprâncene, epilare cu ceara tradițională și de unica folosință.

Avem tratamente diverse in cadrul cabinetului, pentru toate tipurile de ten indiferent de varsta dar in timp am ajuns sa fim cunoscuti si cautati in mod deosebit pentru tratamentul anti-acnee. Lucram mult pe tenuri cu acnee pentru ca suntem motivati si pentru ca fiecare ten care vine cu o astfel de problema este o provocare pentru noi. Acneea nu se trateaza usor, dar se obtin rezultate bune cu o abordare corecta, timp si rabdare.

Pentru cine doreste sa inceapa la noi un tratament anti-acneic este important sa stie ca tratamentul e unul clasic cu extractie, cu urmatorii pasi: demachiere, pregatirea tenului pentru extractie, extractie, aplicarea produselor care trateaza acneea, calmare, masca.

info

Pentru programari ne puteti contacta telefonic, pe e-mail, pe chat sau puteti folosi sistemul de programari online.

Contact

Str. Margeanului nr. 25, ap. 1, Sector 5, Bucuresti

contact@elidastyle.ro

follow us

Elida Perfect Syle – Toate drepturile rezervate

Call Now Button