Skip to content Skip to footer

Epilare Depilight PRO

Ce este DEPILIGHT PRO?

DEPILIGHT PRO este un laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată în care fascicolul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a Depilight PRO (2400 W) si tripla racire a echipamentului (apa, aer, semiconductori), garanteaza un tratament sigur, eficienta mare de la prima sedinta, confort marit (fara senzatia de arsura) si un numar scazut de sedinte necesare. Din acest motiv terapia laser diode este numita SHR (Super Hair Removal).

TEHNOLOGIE LASER – cea mai rapida metoda de epilare definitivă

LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) este un dispozitiv optic care generează un fascicul coerent de lumină. Fasciculele laser au mai multe proprietăți care le diferențiază de lumina incoerentă produsă de LED-terapie sau IPL (lumina intens pulsata): • monocromaticitate — un spectru foarte îngust de lungimi de undă; • direcționalitate — proprietatea de a se propaga pe distanțe mari cu o divergență foarte mică și, ca urmare, capacitatea de a fi focalizate pe o arie foarte mică; • intensitate — unii laseri sunt suficient de puternici pentru a fi folosiți la tăierea metalelor.

BENEFICII EPILARE DEFINITIVĂ

✓uiți de grija epilatului;
✓scapi de parul nedorit de pe fața și de pe corp;
✓te bucuri de piele fină, fără iritații  sau foliculită ;
✓rezultate de la prima ședință și de durată ;
✓tratamentul are o eficienta ridicata;
✓este cea mai buna investitie( pentru o femeie si de ce nu si pentru un barbat ??)
✓tratamentul complet de epilare laser este mai economic decat epilarea cu ceara;
✓tratamentul se poate face pe tot parcursul anului, inclusiv vara;
✓durerea este înlocuită de o senzatie de pișcatură datorită sistemului de racire Crystal Freeze, care in mod automat si constant ajustează temperatura si răcește pielea in timpul ședinței de epilare laser.

Informații pre-epilare definitivă!

Cum va pregătiți pentru epilare și ce trebuie să faceți între ședințele de epilare?

  1. Trebuie să aveți în vedere neapărat că zonă să nu fie epilată cu ceară sau smulsă de către alte aparate cu minim trei săptămâni înainte.
  2. Înaintea programări cu minim o zi, radeți zona pe care doriți să o epilați și chiar înainte de tratament aveți grijă să nu aplicați cremă hidratantă/ bronzantă/ ulei/ deodorant/ antiperspirant/ fond de ten/ pudră sau alte tratamente ce presupun diferite tipuri de unguente.
  3. Imediat după sesiunea de epilare, nu faceți duș cald, nu folosiți substanțe cu alcool, nu mergeți la piscină, saună, împachetări decât după ce au trecut cele 24 de ore de la tratament (timp în care posibila roșeață va trebui să se reducă sau chiar să dispară).
  4. Nu vă expuneți la soare/plajă sau solar 48 de ore post tratament.
  5. După prima ședință, aproximativ 14 zile nu veți observă aproape nici o schimbare, urmând că după această perioadă să sesizați o rărire a firelor de păr în zonă tratată ( acestea vor începe să cadă; dacă încercați să trageți cu o pensetă va trebui ca unele să iasă din piele cu mare ușurință-acest lucru nefiind însă obligatoriu chiar de la prima ședință)
  6. Puteti să radeți zona care o epilați definitiv, ori de câte ori doriți între ședințe, însă nu folosiți alte aparate de smuls sau ceară. Radeți dar nu smulgeți!
  7. Dacă este vorba despre zona feței, puteți aplica fără griji cremele rutinei zilnice și fond de ten între ședințe dar nu înainte de ședința de epilare și nici după 24 de ore.
info

Pentru programari ne puteti contacta telefonic, pe e-mail, pe chat sau puteti folosi sistemul de programari online.

Contact

Str. Margeanului nr. 25, ap. 1, Sector 5, Bucuresti

contact@elidastyle.ro

follow us

Elida Perfect Syle – Toate drepturile rezervate

Call Now Button