Skip to content Skip to footer

Gene

Ca fiecare parte a corpului, ochii, genele, au nevoie de igiena.
Este ca si cum nu ne spalam pe cap ca o sa curga vopseaua de par.
Genele secreta sebum si da, se spala, se indeparteaza orice rezid de make up sau alte produse care pot duce la consecinte GRAVE.

Femeile care apelează la extensiile de gene o fac nu numai pentru a avea gene mai frumoase, ci și pentru a simplifica rutina zilnică de make-up. Dacă ai extensii de gene, nu mai e nevoie să aplici zilnic mascara. Mai mult decât atât, pentru că extensiile îți conturează foarte bine pleoapa superioară, poți renunța chiar și la eyeliner ori la machiajul ochilor.

În ciuda miturilor, make-up artiștii ne asigură că extensiile nu ne afectează genele, dacă sunt aplicate și îngrijite în mod corect.

De ce renunță femeile la rimel?

Deși aplicarea extensiilor de gene durează mai mult, acestea rezistă chiar și câteva luni. În plus, dacă sunt aplicate corect și nu sunt prea lungi, pot arăta foarte natural. Unele femei se gândesc și la pielea sensibilă din jurul ochilor atunci când optează pentru extensii: spre deosebire de rimel, nu trebuie să te freci la ochi zilnic cu demachiant pentru a renunța la ele.

„Oamenii sunt dispuși să investească mai mult pentru a avea extensii de gene, pentru că astfel rutina de dimineață devine mai ușoară”,


DIFERITELE TIPURI DE EXTENSII
Această varietate se folosește în special pentru corectura sau echilibrarea trăsăturilor. Astfel, există proceduri diferite pentru ochii adanciți, ascendenți sau asimetrici. Prin aplicarea corectă a extensiilor de gene, se poate obține crea un efect de apropriere sau îndepărtare vizual al ochilor. Iar pentru oamenii maturi, le poate oferi un aspect revitalizant, de lifting, prin ridicarea expresiei faciale.

Sunt zeci de feluri diferite de gene, cu aspecte finale mai naturale sau mai dramatice. Ele se diferențiază în funcție de: lungime, desime, culoare, curbură, luciu.

info

Pentru programari ne puteti contacta telefonic, pe e-mail, pe chat sau puteti folosi sistemul de programari online.

Contact

Str. Margeanului nr. 25, ap. 1, Sector 5, Bucuresti

contact@elidastyle.ro

follow us

Elida Perfect Syle – Toate drepturile rezervate

Call Now Button