Skip to content Skip to footer

Indepărtare tatuaje laser

Noua tehnologie LASER ND YAG este un tratament revoluționar de eliminare a tatuajelor și tratarea leziunilor pigmentare.
Actioneaza prin 3 tipuri de undă, care țintesc diverși pigmenți ce alcătuiesc un tatuaj.
Pretul difera in functie de marimea zonei ce urmeaza a fi tratata.

Beneficii:

  • Indeparteaza tatuajele colorate
  • Indeparteaza tatuajele cosmetice
  • Indeparteaza tatuajele negre

Tehnologie premium Nd Yag Swich si Pico Sure

Folosim cel mai performat aparat in clinica noastra pentru indepartarea tatuajelor prin metoda Laser. Procedura are un disconfort minim, fara efecte secundare si cu un rezultat rapid.

Siguranta procedurii de indepărtare a tatuajelor laser este data de abilitatea laserului de a actiona doar asupra pigmentului, fara a afecta pielea din jur. Laserul foloseste un principiu numit foto-termoliza selectiva, fiind un principiu fizic de acțiune care este utilizat în aplicarea terapiilor laser și permite distrugerea selectivă a pigmentului prin generarea de căldură fără a deteriora zona înconjurătoare.

Cum funcționează?

Noua tehnologie  ND YAG este un tratament revoluționar de eliminare a tatuajelor și tratarea leziunilor pigmentare.
Actioneaza prin 3 tipuri de undă, care țintesc diverși pigmenți ce alcătuiesc un tatuaj.
Nd yag acționează chiar și pe tatuaje tratate anterior prin alte modalități, atât timp cât pielea nu este foarte afectată, excesiv cicatrizată.

Factori care influentează rezultatul:

Eficienta procedurii depinde de mai multi factori: varsta clientului, adancimea pigmentului, vechimea tatuajului, pigmentul introdus permanent vs semipermanent, tipul de ten, fototipul pielii.

Inainte de inceperea tratamentului se realizeaza o evaluare si teste in prealabil pentru a garanta cel mai bun rezultat.

Beneficii indepărtare tatuaje laser:

  • Indeparteaza tatuajele colorate
  • Indeparteaza tatuajele cosmetice
  • Indeparteaza tatuajele negre

Sunt candidatul ideal?

Pentru această procedură nu există candidat ideal! Este o procedură adresată tuturor, care doresc să își indeparteze tatuajul, care nu s-a putut elimina sau corecta în urma pigmentarilor/substantelor.

Frecvența și durata tratamentului
Frecventa tratamentului difera de la pacient la pacient, în funcție de vârstă, mărime, tip de tatuaj, culoarea pielii pacientului, adâncimea / suprafața tatuajului. Se recomandă mai multe sedinte cu o distantă de 6 saptamani in functie de fiecare organism.Durata tratamentului diferă în funcție de numarul zonelor ce urmează a fi tratate, dar și de dimensiunile fiecărui tatuaj în parte.

Alte metode:

  • substantă
  • camuflaj

Este o procedură dureroasă ?
Indepartarea tatuajelor este o procedura cu disconfort sczut. Inainte de realizarea tratamentului se aplică anestezie locală. Pacienții resimt o ușoară senzație de încălzire a zonei. Senzația resimțită diferă in functie de sensibilitatea pacientului. După procedură, absolut toți pacienții își reiau activitățile zilnice normale, fiind informati despre ingrijirea post-tratament.

Când se observă rezultatul?
Rezultatele sunt vizibile la 30 zile de la tratament, in functie de gradul de absorbtie al pigmentului, chiar dupa o singură sedintă o sa se observe o diminuare a culorii cu 30-40%. Mentionam ca fiecare caz este particularizat iar organismele reactioneaza diferit de la pacient la pacient.

Frecventa tratamentului:

Facial 4-8 ședinte

Corporal 6-8 ședinte

Factori care influentează procesul de indepărtare a tatuajelor: 

Numărul sedintelor se poate aproxima cu exactitate chiar după un singur tratament.

Sunt mai multi factori care influentează rapiditatea procesului de indepărtare a tatuajelor precum ar fi: vechime, marime, adâncimea pigmentului, afectiuni de sănătate, cicatri peste tatuaj, etc

Este un tratament sigur?

Laser-ul este cea mai eficientă metodă de indepărtare a tatuajelor, fiind o metodă eficientă cu risc scăzut. Cel mai important pas in tratament este ingrijirea post- tratament.

Contraindicații:
Cancer, epilepsie, tromboflebită, afecțiuni hepatice, erupții cutanate , afecțiuni cardiace grave, stimulator cardiac sau alte dispozitive electrice implantate, cicatrizare chiloida, hemofilie sau tratament cu anticuagulante, tije metalice implantate in zona de tratament, femei însărcinate sau care alaptează.

info

Pentru programari ne puteti contacta telefonic, pe e-mail, pe chat sau puteti folosi sistemul de programari online.

Contact

Str. Margeanului nr. 25, ap. 1, Sector 5, Bucuresti

contact@elidastyle.ro

follow us

Elida Perfect Syle – Toate drepturile rezervate

Call Now Button