Skip to content Skip to footer

Manichiura/Pedichiura

Mainile reprezinta cartea ta de vizita, iar pentru aceasta se impune o manichiura ingrijita. Oferim clientelor noastre toata gama de servicii pentru ingrijirea unghiilor!

Mainile sunt cartea ta de vizita. Ovale, patrate, ascutite, late sau scurte, unghiile au propriul lor limbaj si propriile lor cerinte
Fie ca preferi o ingrijire de baza si nuante neutre sau tipsuri colorate si oja semi-permanenta, unghiile au nevoie de atentie speciala. Exfolierea, hidratarea, indepartarea cuticulelor, aplicarea de diverse tratamente si oje sunt cateva dintre procedurile de care unghiile noastre au nevoie.

Un look feminin este complet cu o manichiura si o pedichiura deosebite. Ai grija de sanatatea unghiilor si confera-le cel mai frumos aspect. De la noi poti afla cum sa ai grija de unghii, dar si care sunt cele mai noi metode de ingrijire a acestora si produsele pentru manichiura si pedichiura ideale pentru sanatatea si infrumusetarea unghiilor.

Si sa nu uitam ca nu doar o femeie trebuie sa respecte intretinerea si igiena unghiilor, in salonul Elida Perfect Style sunt asteptati si barbatii, cu oferte, produse si tratamente tentante.

info

Pentru programari ne puteti contacta telefonic, pe e-mail, pe chat sau puteti folosi sistemul de programari online.

Contact

Str. Margeanului nr. 25, ap. 1, Sector 5, Bucuresti

contact@elidastyle.ro

follow us

Elida Perfect Syle – Toate drepturile rezervate

Call Now Button