Skip to content Skip to footer

Masaj

Cuvantul “masaj” inseamna a atinge, a simti si provine din cuvantul arabesc massa. Prin masaj se are in vedere actionarea asupra corpului cu mainile, degete, coate, genunchi, picioare sau cu aparatura speciala, urmarindu-se mai multe scopuri in functie de tipul de masaj ales.

De asemenea, masajul se poate executa in mai multe forme printre care amintim masajul pe masa speciala acestui scop, masajul de pe scaun sau intinderea clientului pe o saltea ori pe podea.

Exista mai multe tipuri de masaj, masaj care are drept scop corectarea pozitiei oaselor, masajul de tip kinetoterapie care urmareste recuperarea medicala, masajul de tip aqua massage care are efect asupra muschilor si masajul de tip reflexoterapie prin care se incearca accesarea zonelor reflexogene, zone care au legatura directa cu anumite organe din trup.

Masajul de relaxare se adreseaza persoanelor de orice varste si este un masaj de tip general. Beneficiile acestui tip de masaj sunt multiple, le ajuta corpul la eliminarea tensiunii musculare, ajuta la eliminarea toxinelor imbunatatind circulatia sangelui.

Prin masajul de relaxare, terapeutii nostrii prin diferite tehnici si tipuri de atingere calmeaza durerile, relaxeaza muschii si indeparteaza stresul si diferite stari de spirit. Aceasta forma de masaj ne da o stare de bine.

Corpul tau stie mai bine cand ai nevoie de un masaj!💆‍♀️ 🌸

🔹Masaj de relaxare; 🔹Masaj terapeutic; 🔹Tratamente anticelulitice; 🔹Tratamente anticelulitice cu bambus si instrumente din bambus; 🔹Remodelare corporala; 🔹Drenaj limfatic manual; 🔹Masaj cu pietre vulcanice si parafina; 🔹Masajul reflexogen; 🔹Masaj terapeutic cu ventuze terapeutice; 🔹Masaj prenatal; 🔹Masaj postnatal; 🔹Masaj anticelulitic cu ventuze din silicion.
📣📣 Posibilitate de abonamente de la 5️⃣-🔟 sedinte.

MASAJ FACIAL

Masajul facial pe langa senzatia placuta pe care o ofera mai are de tratament care previne si tot odata combate ridurile pielii, oboseala faciala, umflaturile fetei, elibereaza tensiunea muschiilor fetei, hidrateaza fata.

Masajul facial este foarte important deoarece zona in care se aplica contine zeci de musci care sunt responsabili cu aspectul fizionomoc pentru ca ei sustin pielea fetei.

 

MASAJ ANTICELULITIC

„Coaja de portocala”, sau celulita este unul din dusmanii cei mai mari ai femeii din cauza aspectului inestetic pe care il confera pielii.

Masajul anticelulitic combate celulita si va duce la scaderea circumferintei corporale prin diminuarea stratului adipos din diferite parti le corpului.
De asemenea,salonul nostru ofera impachetari cu turba. Efectele benefice ale împachetărilor de turbă asupra întregului organism sunt cunoscute de mulți ani.
Împachetările de turbă de unică folosință ajută la durerile articulare, bolile reumatice, osteoartrita, bolile sistemului digestiv, ale căilor respiratorii și multe alte probleme.


TRATAMENTE CU PARAFINA.

Impachetările cu parafină constau în aplicarea parafinei local, pe regiunea afectată a corpului. Este o procedură des întâlnită şi cu vechime în ceea ce priveşte procesul de recuperare medicală. Combinată cu alte proceduri (masaj, kinetoterapie), grăbeşte procesul de recuperare.

Parafina este un produs extras și prelucrat din țiței care aduce numeroase beneficii pielii. Se folosește atât în industria cosmetică cât și în cadrul ședintelor de fizioterapie pentu a calma durerile legate de entorse, tendinite și multe alte afecțiuni.

Parafina ajută la hidratarea în profunzime a țesuturilor și previne primele semne ale îmbătrănirii.

Procedeul este simplu, nedureros și se utilizează de regula în cabinetele de kinetoterapie, rezultatele fiind vizibile imediat după procedură. Aici ne referim la elasticitatea pielii și la felul în care veți percepe că durerea s-a diminuat simțitor.

Durata tratamentului este intre 30-45 de minute, iar procedeul este simplu. Parafina se incălzește și se aplică pe piele. Temperatura suportabilă pentru corp trebuie să fie undeva între 50-55 de grade.

info

Pentru programari ne puteti contacta telefonic, pe e-mail, pe chat sau puteti folosi sistemul de programari online.

Contact

Str. Margeanului nr. 25, ap. 1, Sector 5, Bucuresti

contact@elidastyle.ro

follow us

Elida Perfect Syle – Toate drepturile rezervate

Call Now Button