Skip to content Skip to footer

Slim Light Laser Zentisse

ZENTISSE este un echipament profesional de slăbire cu laser – metoda ce efectiv topește grăsimea: două lungimi de undă, peste 200 de fasciculi, 12 pași de lucru cu diode Mitsubishi: acesta este ZENTISSE cu terapia laser pentru efecte spectaculoase și foarte rapide.

Ce înseamnă Slim Light laser Zentisse?

Mai mult de 200 fasciculi laser care acționează concomitent pe două lungimi de undă pentru a penetra în profunzime și a topi grăsimile atât pe cele superficiale, cât și pe cele profunde. Studiile clinice au înregistrat în medie o reducere de 8,9 cm în zona abdomen, coapse și șolduri în urma unui program de 2 săptămâni.

Pazii emit nivele joase de energie laser (Mitsubishi Diodes) care stimulează celulele grase fără să afecteze în nici un fel pielea. Trimit semnalul pentru eliberarea trigliceridelor stocate în acizi grași liberi spre a fi eliminate din organism. Acest proces de eliberare a acizilor grași este de fapt un răspuns natural al organismului atunci când acesta are nevoie să folosească surse de energie stocate (să le transforme în energie).

Noua tehnologie SlimLight ce combină doua tipuri de laser la rece cu lumină roșie vizibilă (658 nm & 980 nm), funcționează stimulând atât mitocondriile celulelor adipoase, cât și receptorii membranei adipocitara Alpha și Beta, care stimulează la rândul lor producerea enzimei lipasa. Această enzimă se ocupă de fragmentarea trigliceridelor.
Trigliceridele, ce ocupă un procent de 95% din adipociti, se impart înnăuntrul moleculei de grăsime în acizi grași liberi, glicerol și apă, trecând în exterior prin peretele celular pentru a fi expulzați de către organism.

Rezultatele laserului de slăbit SLIM LIGHT LASER ZENTISSE:

  • Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință, dar se recomandă un ciclu de 3-6 săptămâni cu două ședințe/săptămână.
  • Se pierde minim 1 cm/ sedință (30 min) dar în medie s-a observat pierderea a 2-4 cm/ sedință în zona abdominală.
  • Procentual, imaginile ecografice arată diminuarea cu până la 30% a stratului de grăsime tratat.

Cum decurge un tratament cu slim light laser ZENTISSE

  • Tratamentul cu Laser tip SlimLight Zentisse este foarte confortabil, relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros și nu presupune riscuri de nici un fel sau timp de recuperare după tratament.
  • Echipamentul are 12 pazi (8 mari pentru zone extinse, 4 mici pentru zone greu accesibile) care se montează pe zonele dorite.
  • După pornirea tratamentului, NU ESTE NECESARĂ PREZENȚA PERMANENTĂ A TERAPEUTULUI.
  • La finalul sesiunii de tratament, se demontează pazii și tratamentul este finalizat !
info

Pentru programari ne puteti contacta telefonic, pe e-mail, pe chat sau puteti folosi sistemul de programari online.

Contact

Str. Margeanului nr. 25, ap. 1, Sector 5, Bucuresti

contact@elidastyle.ro

follow us

Elida Perfect Syle – Toate drepturile rezervate

Call Now Button